Köpa licens

Instruktioner

 1. Börja med att bli medlem på fencing.se.
  Klicka på bli medlem i högerspalten eller klicka här: www.fencing.se/users/register/
  Fyll i uppgifterna noggrant.Du får nu ett bekräftelsemail till den e-postadress du har uppgivit. Klicka på länken i mailet för att bekräfta att din e-postadress fungerar. Skriv in de kompletterande uppgifter som efterfrågas.
 2. Logga in.
  licens

  3. Logga in och klicka på ”Beställ licens” i menyn uppe i det översta högra hörnet eller klicka här: www.fencing.se/users/bestall-licens/
  licens_2
  Om det saknas obligatoriska uppgifter i din profil står det på denna sida vad du behöver komplettera med (längst ned på sidan). Gå till din profil, fyll i alla uppgifter och klicka på spara. Gå därefter tillbaka till beställ licens.

  Om du fyllt i alla obligatoriska uppgifter i din profil syns tre val under beställ licens, ”SVFF”, ”EFC”, ”FIE”. Klicka i den typ av licens du önskar beställa och klicka på ”Beställ”.

  Läs igenom och fyll i efterfrågade uppgifter och gå vidare till betalning.Du betalar med VISA-kort eller MasterCard via en säker betalningstjänst. Fyll i uppgifter om betalaren (speciellt om kortet tillhör någon annan än den som köper licens).Din betalning bekräftas och ett kvitto skickas till den e-postadress som uppgivits för inbetalaren.Licensregistret ”speglas” varje timme mot Ophardt Online (anmälningssystemet). I normalfallet kan man räkna med att den klubbansvarige kan göra anmälan via Ophardt Online inom två timmar efter att licensen är bekräftad. (Speglingen gör uppehåll under några timmar mitt i natten).

Köpa licens åt någon annan

Om du ska köpa licens åt dina barn eller någon annan måste den du ska köpa licens till ha en egen profil på fencing.se. Logga in på dennes konto och klicka på ”Beställ licens” enligt ovan instruktion.

Det fungerar INTE att köpa licens åt någon annan när man är inloggad som sig själv.

(Källa: Svenska fäktförbundet, fencing.se)